top of page
  • Kirjoittajan kuvaSari

Miksi on tärkeää asettaa terveet rajat ja keskittyä hyvään?


Olemme mukana globaalissa ja kollektiivisessa käsienpesukampanjassa. Ihmiset ympäri maailmaa pesevät tällä hetkellä käsiään normaalia ahkerammin. Mihin muuhun tarvitsemme käsiämme tällä hetkellä kuin pesemiseen? Käsille on näin kevätaikaan töitä niin pihalla kuin sisätiloissakin. Käsiemme kautta vaikutamme maailmaan.

Kylvämme näin kevätaikaan kasvien siemeniä pihalle ja puutarhaan. Tänä keväänä kylvämme tahoillamme myös siemeniä ja ideoita tulevaisuuttamme varten - koko ihmiskunnan tulevaisuutta. Vanhat rakenteet murtuvat vauhdilla, samalla kun uusia rakennetaan. Aukeaa mahdollisuuksia kokonaisuuden hyvinvointia palveleville toimintamalleille - oikeudenmukaiselle todellisuudelle. Idea ja siemen kerrallaan.


Kysymys on valinnasta, mitä tahdomme kylvää, mille annamme ajatuksissamme, tunteissamme ja teoissamme tilaa ja voimaa. Ja kysymys on myös valinnasta sen suhteen, mille sanomme selkeästi EI - tätä tulevaisuutta emme tahdo. Miksi nyt olisi niin tärkeää valita ja tehdä se rakkaudella? Valitsematta jättäminen ei ole koskaan ollut vapaa neutraali tila - vaan se on johtanut ja johtaa jonkun muun tahon valinnan mukaiseen tulevaisuuteen. Todellinen vapaus sisältää aina vastuun. Olemmeko valmiita ottamaan vastuun itsellemme?


Mikä on se tärkeä hyvää tulevaisuutta kaikille luova asia, johon sinä tahdot puhtain käsin tarttua?
61 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Juuret

bottom of page